Healings-sessioner 1-1 når Din sjæl kalder

Jeg er klarseer og healer, hvilket betyder at jeg kanaliserer fra mine vejledere, dine vejledere og afdøde. Det er unikt, at jeg er vokset op som klarseer, og jeg har fået undervisning bevidst og ubevidst af den åndelige verden, således at mit liv har været min uddannelse, også i den åndelige og spirituelle sammenhæng. Jeg har fået lektioner når jeg var klar, og mødt de rette mestre (dygtige healere, mediums og andre kompetente mennesker) der har tilført mig præcis den bevidste viden jeg havde brug for at blive suppleret med.

Jeg arbejder holistisk med mennesker, der ønsker udvikling for at blive endnu mere bevidste i deres liv. Jeg tager udgangspunkt i dig og hvor du er lige NU. I min værktøjskasse indenfor healing har jeg basis chakrahealing, traumehealing, englehealing, epigenetisk healing, hawaiiansk healing, soulbodyfusion, tankefeltterapi, hypnose, regressions healing og krystalhealing. Men det er faktisk yderst irrelvant…. fordi

Det er ikke interessant hvilke “holistiske kurser workshops eller mestre i lys, som jeg/du har taget.
Om jeg/du klatrede op til bjerget og fik visionen.
Om jeg/du er veganer.
Jeg er ikke interesseret i de gange, jeg/du har taget medicin.
Jeg er ligeglad med, hvor mange reiki-niveauer jeg/du har.
Om jeg/du laver yoga, tantra, bøn eller meditation.
Om jeg/du kommunikerer med forfædre.
Om jeg/du er en medium, om du ser skøre mantraer.
Om jeg/du spiller tromme eller rangle.
Det rager ikke mig, om Jeg/du har rejst til hellige steder.
Om jeg/du har delt med store hekse eller shamaner.
Jeg er ligeglad med, om Jeg/du ikke har gjort noget af det her.

For mig er det eneste der betyder noget er:
🌙 hvem du er bag alt det, du gør.
🌙 om du har gået din udviklingsvej for at omdanne dig selv til din bedste version, og finde hjem med din sjæl.
🌙 om du omsætter det til ægte service. Fordi det eneste, der betyder noget, er, hvem du er indeni, og ønsker at tjene lysets tjeneste til helhedens bedste.
🌙 resten, det er illusion…”

Citat af Sol Arte

Jeg gør brug af mine og dine vejledere, skytsengle, engle og mestre til at opfange og kanalisere netop det, du har brug for. Jeg samarbejder med de repræstentanter fra højere bevidsthed henholdsvis når jeg kanalisere og arbejder med healing.

Det betyder, at enhver “session” bliver præcist tilrettelagt dig og dine behov.

En session er en komplet oplevelse, hvor du får et både fysisk, psykisk, mentalt og åndeligt udbytte, afhængigt af hvad din sjæl kalder på.

Er du klar til forandring?

Vil du arbejde med dine ubevidste sider, så kan jeg hjælpe dig med:

 • din stress
 • din angst
 • din ptsd
 • din kaos
 • din uro
 • dine smerter
 • dine frustrationer
 • din ensomhed
 • din længsel
 • dine drænende relationer
 • din energiforladthed
 • din tristhed
 • din mangel på selvværd
 • din længsel efter kærlighed
 • din selv-sarbotage
 • din selvdestruktion
 • din mangel på evnen til at lytte til dine instinkter

Så du får endnu mere og let adgang til :

 • Ro
 • klarhed
 • energi
 • sjælskontakt
 • kærlighed
 • egen omsorg
 • balance
 • harmoni
 • stærk intuition
 • selvtillid
 • sunde relationer
 • mod
 • styrke
 • evner at stå op for dig selv
 • troen på dig selv
 • succes

Sessioner hos mig benytter jeg mig af den værktøjskasse med forskellige tilgange og behandlingsformer som jeg kender. Du vil få præcis det bedste jeg kan give dig med på vejen. Ansvaret for dit liv er dit, og jeg støtter dig i processen.

På hjerteligt gensyn!

Healing

Hawaiiansk healing/Ho’oponopono

Clairvoyance / afdødekontakt 1-1

Husrensning