Clairvoyance

1-1 session v/ Cecillia

Jeg er clairvoyant og healer, hvilket betyder at jeg kanaliserer fra mine vejledere, engle, dine vejledere og afdøde. Det er unikt, at jeg er vokset op som spirituel klarseer, og jeg har fået undervisning bevidst og ubevidst af den åndelige verden, således at mit liv har været min uddannelse, også i den åndelige og spirituelle sammenhæng. Jeg har fået lektioner når jeg var klar, og mødt de rette personer/mestre (dygtige healere, mediums og andre kompetente mennesker) der har tilført mig præcis den bevidste viden, jeg havde brug for at blive suppleret med.

Jeg arbejder holistisk med mennesker der ønsker personlig og spirituel udvikling, og at blive endnu mere bevidste i deres liv. Jeg tager udgangspunkt i dig og hvor du er lige NU.

Vi kan godt arbejde med både fortiden og fremtiden, men det er NUET, der er vigtigst, for det er de skridt du tager nu og holder fokus på, som sætter frø til fremtiden.

Jeg gør brug af mine og dine vejledere, ånder, engle og skytsengle til at opfange og kanalisere netop det, du har brug for. Jeg kombinerer kanalisering fra vejledere og afdøde, samt healing. I min værktøjskasse er der yderligere teknikker som ho’oponopono, hawaiiansk healing og filosofi, hypnose, tankefeltterapi, soulbodyfusion, kinesiologi, akupunktur, englehealing, traumehealing, epigenetisk-healing, regressionsterapi.

Det betyder, at enhver “session” bliver præcist tilrettelagt det din sjæl og krop kalder på.

Er du klar til forandring og til et harmonisk liv i kontakt med din sjæl?

Vil du arbejde med dine ubevidste sider, så kan jeg hjælpe dig med:

 • din stress
 • din angst
 • din ptsd
 • dit traume(r)
 • dit kaos
 • din uro
 • dine smerter
 • dine frustrationer
 • din ensomhed
 • din længsel
 • dine drænende relationer
 • din energiforladthed
 • din tristhed
 • din mangel på selvværd
 • din længsel efter kærlighed
 • din selv-sarbotage
 • din selvdestruktion
 • din mangel på evnen til at lytte til dine instinkter

Så du får endnu mere og let adgang til :

 • ro
 • klarhed
 • energi
 • sjælskontakt
 • kærlighed
 • egen omsorg
 • balance
 • harmoni
 • stærk intuition
 • selvtillid
 • sunde relationer
 • mod
 • styrke
 • evner at stå op for dig selv
 • troen på dig selv
 • succes

I sessioner hos mig benytter jeg mig af den værktøjskasse med forskellige tilgange og behandlingsformer som jeg kender. Du vil få præcis det bedste jeg kan give dig med på vejen. Ansvaret for dit liv er dit, og jeg støtter dig i processen.

Akut-session på tlf/skype ( 20 min / 375,- kr incl. moms)

En mulighed for en hurtig tid på tlf/skype. Står du i en akut situation, hvor du gerne vil have inspiration til den bedst mulige løsning. 

Session 1-1 ( 60 min / 1325,- kr incl moms ) via skype eller hos mig

En session hvor vi sætter fokus på den udfordring du finder mest presserende. Du får inspiration og vejledning til din udfordring. Jeg støtter dig i processen via mit klarsyn og kanalisering, og ser på de blokringer og begrænsninger, for at du kan udfolde dit fulde potentiale, og opleve klarhed og fred i dit hjerte. Sessionen kan foregå hos mig eller på tlf/skype.

Klippekort til Mentorforløb 1-1
( 6 sessioner af 1 time / 6995,-kr incl moms)

Sammen ser vi på hvilke udfordringer du har, og via kanalisering og clairvoyance får du input og vejledning til hvordan du opnår den bedste indsigt og udvikling i situationen. Vi ser på dine kvaliteter og dit potentiale, og hvor du evt. spænder ben for dig selv. I dette forløb vil du kontinuerligt få opgraderet din indsigt, så du holdes på sporet og kommer i mål med forandringen du ønsker. Dette forløb kan foregå hos mig eller via skype.

VIP – Mentorforløb 1-1
( 6 sessioner af 1 time + 3 healingssesioner / 9975,-kr incl moms)

VIP for dig der ønsker det bedste af det bedste. i en kombination af samtale og healing, arbejder vi med at du får det absolut maksimale udbytte af dit potentiale, og vi får arbejdet med hele dig. Jeg kan også i dette forløb arbejde esotorisk og med Ho’oponopono, og se på traumer fra tidligere liv. Vi ser på dine kvaliteter og dit potentiale, og hvor du evt. spænder ben for dig selv. Samt bonussen med healing som vil støtte din proces, og ydermere balancere din energikrop.
1. samtale foregår hos mig, derefter kan de foregå på skype.
Healings-sesionerne foregår dog alle hos mig.

Har du andre ønsker om sessioner eller samling af veninder, kolleger eller andet, så skriv til mig og jeg kan lave et tilbud til jer.

Book sessionen du ønsker på mail: kontakt@cecillia.nu og jeg vil vende tilbage med mulige tidspunkter så hurtigt som muligt.

ALOHA Cecillia 😉